Представяне

“ЕкоТех Системс” ООД е създадена през март месец 2011г.

Bрезултат на опита ни в бранша отопление климатизация и вентилация от 2002 г. до сега сформирахме екип от специалисти в бранша като създадохме Екотех Системс ООД. С цел създаване на надеждна структура предлагаща пълен инжинеринг, техническа консултация, доставка и монтаж, гаранционен и извънгаранционен сервиз и подръжка на съвремени високо технологични:

1. пелетни съоражения                               2. отоплителни инсталации
3. климатична техника                                 4. вентилационна техника
5.слънчеви системи.

Ние предлагаме цялостна гама от отлични в технологично отношение продукти, подходящи за вашия дом, офис, хотел, административна сграда, закрит басейн и други. Нашата дейност е насочена към създаване и поддържане на здравословен и природосъобразен микроклимат в закрити помещения. За целта усилията ни са съсредоточени в разработването на най-ефективния и най-икономичния начин за поддържане на максимален целогодишен комфорт, съобразен с изискванията на всеки наш клиент или партньор. Ние постоянно следим новостите, които излизат всяка година в областта и сме готови да предложим възможно най добрия, най – икономичния и най – модерния вариант за отопление и климатизация.
Екотех Системс ООД специализира в изработването и реализацията на климатични и отоплителни проекти с разнообразни съвременни приложения. Ние предлагаме бързо, лесно и качествено обслужване, което отговаря на всички стандарти на Европейския съюз. Фирмата се отличава с гъвкави управленски решения, които позволяват незабавна реакция на нуждите на клиента, оптимално кратък и чист монтаж в удобно за клиента време, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на закупените продукти.
Високото качество на предлаганите от нас услуги се дължи на квалифицирания ни екип, който има богат опит в областта на проектирането и монтирането на разнообразни климатични системи. При реализацията на проектите и поръчките ние използваме високо технологични машини и съоръжения, които осигуряват бързина, ефективност, прецизност и безопасност. В изпълнението на професионалните си ангажименти ние винаги се стремим към осигуряване на най-доброто и качествено обслужване на нашите клиенти и партньори при неотменната грижа за опазване на околната среда.
Екотех Системс ООД гарантира на своите клиенти безпогрешна ориентация на пазара на климатична техника в България, професионално отношение и качествено изпълнение.

Когато решите да изграждате вашата отоплителна, климатична, котелна или слънчева инсталация е важно това да става съвместно с партньор, на когото може да се вярва – един добре известен доставчик с дългогодишен опит и дългосрочен ангажимент към българския пазар. Ако желаете да вървите напред и да притежавате инсталация, която да отговарят на новите икономически и екологични предизвикателства на бъдещето “ЕкоТех Системс” ООД е идеалният  партньор.

Нашите партньори

“ЕкоТех Системс” ООД е партньор на водещи Български фирми вносители и производители на отоплителна и климатична техника, като: