+359 886 046 079 a.lovchinov@eec-bg.com

Пелети-комфортното решение за отопление!

Пелетите, като начин на отопление имат много предимства. На първо място трябва да споменем екологичните им качества, ниските експлоатационни разходи и автоматизирания горивен процес. Всичко това е в полза на пелетното гориво и силно намалява усилията Ви за зареждане и обслужване.

Пелетните котли Gorenje, са изградени от висококачествени компоненти и SMART логическо управление, което позволява безпроблемна работа на уреда независимо от вида и качеството на пелетите. Компактният дизайн и размери позволяват лесно инсталиране във всеки дом.
Специално разработена система за контрол позволява постоянен контрол на заданията и автоматично регулиране на мощността, което позволява оптимална ефективност на топлинна енергия и има икономии в годишния разход за отопление.

За констроирането на пелетните котли Gorenje са използвани качествени продукти,отговарящи на вскички европейски директиви са такъв тип съоръжения. Модерният дизайн, извънредна гъвкавост в избора на отоплителна инсталация и надеждна експлоатация, са само няколко функции на котелите Gorenje, които ви осигуряват комфорт, безопаснa работа и спестяване от стойността на отоплението през зимният период.

Благодарение на дългогодишния опит на Bosch, Ви предлагаме пелетен котел с горелка, които са с доказана ефективност и комфорт. Благодарение на триходовата конструкция на котела ефективността му надвишава 85% КПД. Към комплекта на пелетният котел е включена и напълно автоматизирана пелетна горелка Pellet Brenn 2000. За управлението на горивният процес в горелката е добавен и хоризонтален шнек за подаване на горивото, който служи и за почистване на горелката от пепел и шлака.

Пелетните котли на фирма Tangra са разработени за отопление и битовa гореща вода за еднофамилни къщи, офисни и жилищни сгради. Отоплението на пелети е с доказан ефект в ценово отношение спрямо другите горива и ползването на електроенергията за отопление.

При проектирането на пелетните котли Tangra е обърнато специално внимание на автоматизацията на котела, с цел да се намали обслужването от страна на потребителите. Котлите са оборудвани с горелки и управление за безотказна работа, независимо от качеството на произведените пелети.

Close Menu