Пелети-комфортното решение за отопление!

Пелетите, като начин на отопление имат много предимства. На първо място трябва да споменем екологичните им качества, ниските експлоатационни разходи и автоматизирания горивен процес. Всичко това е в полза на пелетното гориво и силно намалява усилията Ви за зареждане и обслужване.

Пелетните котли Gorenje, са изградени от висококачествени компоненти и SMART логическо управление, което позволява безпроблемна работа на уреда независимо от вида и качеството на пелетите. Компактният дизайн и размери позволяват лесно инсталиране във всеки дом.
Специално разработена система за контрол позволява постоянен контрол на заданията и автоматично регулиране на мощността, което позволява оптимална ефективност на топлинна енергия и има икономии в годишния разход за отопление.

За констроирането на пелетните котли Gorenje са използвани качествени продукти,отговарящи на вскички европейски директиви са такъв тип съоръжения. Модерният дизайн, извънредна гъвкавост в избора на отоплителна инсталация и надеждна експлоатация, са само няколко функции на котелите Gorenje, които ви осигуряват комфорт, безопаснa работа и спестяване от стойността на отоплението през зимният период.