Мулти-инверторните климатици Gorenje

използват високоефективна технология, която осигурява енергийна ефективност и оптимално функциониране на уреда. Еднопосочните ротационни компресори позволяват на тези устройства да отговарят на нашите нужди по оптимален начин, тъй като те бързо достигат желаната температура и след това точно я поддържат. Едно външно устройство позволява свързване на до четири вътрешните тела, които Ви спестяват трудности при инсталирането и пространството. Изборът на вътрешни тела включва конвенционални стенни модули и касетъчни агрегати. Всички модели могат да бъдат свързани към едно външно тяло. Мултисплит системите значително намаляват разходите за инсталация, тъй като се изисква само една захранваща линия. Освен това, такова решение спестява и много място. 

Четири посоки на невидима свежест!KSK климатични касети 65 x 65 могат да бъдат монтирани на максимум 30 сантиметра от тавана. В помещения с височина 2,5 м или повече, тези уреди ще осигурят елегантно решение за уютна лична среда. Вътрешните тела, на които ще виждате само решетките, изпускат въздуха в четири посоки, за да постигнат ефективно желаната температура. Осигурете си елегантна и функционална употреба! С елегантния си дизайн и много функции, вътрешните тела на мултисплит системите Gorenje са гъвкави и изключително удобни в работна и жизнена среда. Монтажът под тавана осигурява отлично разпределение на кондиционирания въздух.Многобройни функции управлявани от цифрово управление ще гарантират, че помещението винаги е охладено по начина, по който желаете. Светодиодният дисплей на климатика показва вашите настройки, които Ви показват всяка информация, от която се нуждаете. Допълнителният HEPA филтър почиства въздуха и по този начин влияе положително върху вашето здраве и спокойствие.

Защо да купим климатиците на Gorenje?

Отлично качество, голяма гама от модели, привлекателен дизайн ефективна работа и разумна цена са причините, които отговарят най-добре на Вашите желания. В допълнение полезният им живот е дълъг, а резервните части са гарантирани. Упълномощените техници за монтаж и сервиз ще Ви осигурят качествено обслужване. Освен монтажа, при необходимост ще имате и нашата поддръжка и обслужване.

Климатиците на Gorenje са предназначени за охлаждане на помещения, както и за допълнително отопление през преходните сезони /пролет и есен/. Всички стабилни производители на климатици ползват принципа на термопомпата. Те не генерират енергия, като електрически нагреватели, а по скоро я прехвърлят от околната среда в помещението, където се освобождава при по-високо енергийно ниво /по висока температура/. Това изисква само от една трета от консумираната енергия. Другите две трети на практика идват от околната среда без разходи. До като обкръжаващата температура е над 0 градуса, това със сигурност е най-икономичната система за отопление.